Soprano ICE Platinum

Soprano ICE Platinum is de meest effectieve en de nieuwste ontharingslaser ter wereld. Met zijn 3-in-1 lasershot bestaande uit alexandriet-, diode- en NYAG-lasers, is hij zeer sterk en komt zijn belofte na om tot 75%-90% definitieve ontharing. Dit resultaat is natuurlijk rekening houdend met je gezondheidssituatie en pijnsensatie. Het aantal beurten die men nodig heeft, hangt ook af van deze twee zaken. Laserontharing is een investering en daarom moeten de behandelingen met de nodige zorg en aandacht uitgevoerd worden.

Alma Laser - SHR Methode

'SHR' betekent Super Hair Removal. SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van duurzame ontharing. SHR is veilig, effectief en pijnloos. Uitermate geschikt voor alle huidtypes inclusief de donkere huidtypes. 

Waarom Soprano ICE Platinum?

  • 3-in-1 lasershot: alexandriet 755 nm/ diode 810 nm/ N-YAG 1064nm  

  • Definitieve ontharing van 75%-90%

  • In-Motion techniek van Soprano ICE Platinum voor minder pijnsensatie

  • Snelle behandeling t.o.v. andere systemen

  • Zeer veilige behandeling voor alle huidtypen

  • Mogelijkheid om ook in de zomer behandeld te worden, rekening houdend met de aandachtspunten

  • 3 verschillende technieken samengebundeld in 1 toestel om alle huidtypen te kunnen behandelen, nl SHR, HR

De voordelen van een Soprano ICE

Bij de Soprano ICE laser wordt de warmte vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De energie (joule) is zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn, waardoor er geen heel pijnlijke flitsen zijn. Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden zeer beperkt. Het laser ontharen gebeurt op deze manier vrijwel zonder pijn, u voelt slechts wat speldenprikken en warmte op de huid, en het resultaat is langdurig. Daardoor zijn er minder behandelingen nodig. Een permanente vermindering kan doorgaans bewerkstelligd worden met ongeveer 6 tot 8 behandelingen. Het is niet te garanderen dat er nooit haar terugkomt op de behandelde locatie, met het oog op hormoonveranderingen bijvoorbeeld. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

nl Dutch
X